reviews


 

Rolf Schulte, Hoofdtrainer Juro Unirek/VZV (Handbal, Eredivisie)

Als hoofdtrainer van tophandbal vereniging Juro Unirek/VZV durf ik zonder twijfel te stellen dat Profect Performance the next level is waar het gaat om fysieke training voor teamsporters op topniveau.

 

Niet alleen hebben Romy en Eddy een enorme parate kennis voor het opstellen van de algemene krachtprogramma’s, maar dit werken zij nog verder uit tot op detail nivo van de individuele speelsters. Daarnaast is hun proactieve houding voor een hoofdtrainer een hele zorg minder bij het monitoren en aanpassen van de programma’s.

 

Ik durf te stellen dat Profect Performance één van de belangrijke succes bepalende factoren is van de recente successen van zowel de hoofdmacht als de talent ontwikkeling van de club!

Zéér aan te raden!!

 


 

Demy Worst, Atleet (Handbal)

Betrokken, gemotiveerde en enthousiaste performancetrainers die weten waar ze het over hebben!

 

Daarnaast begeleiden ze zowel grote groepen als individuele sporters met dezelfde persoonlijke aandacht.

 


Kim Jimmink, Atleet (Handbal)

Heel fijn om te trainen met de begeleiding van Profect Performance.

 

Romy en Eddy zijn beide super behulpzaam en hebben altijd wel een oplossing voor problemen of antwoord op je vragen! Toppers!


 

Luuk de Goede, Atleet (Basketbal)

Bij Profect Performance vind ik het heel fijn dat je goede aandacht krijgt op alle vlakken (van oefeningen tot voeding).

 

Alle oefeningen worden helder uitgelegd waarna er altijd wordt verklaard waarom je iets doet en waar het goed voor is.

 

Met de hulp van Profect Performance maak je door rustig op te bouwen grote stappen die veel effect hebben op jou sportprestaties.

 


 

Floor Groenveld, Atleet (Handbal)

Romy en Eddy zijn zeer betrokken bij de krachttrainingen bij onze vereniging, waarbij er gepersonaliseerde schema’s worden gemaakt op basis van individuele pijn- en verbeterpunten.

 

In mijn persoonlijke geval weten zij de nadruk ook te leggen op het herstel van mijn blessure en de preventie daarvan. Dit alles op basis van de laatste evidence uit de literatuur.

 

Zij geven zeer prettige begeleiding en zijn goed in wat zij doen!

 

 


 

Silvana Koppe, Atleet (Handbal)

Zeer goede schema's en helpen mij echt als sporter om me naar een hoger niveau te krijgen.

Ze zijn ook zeer met je begaan en helpen je altijd!