Over ons

Vanuit Profect Performance bieden wij professionele begeleiding aan zowel individuele sporters als teams. Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de fysieke kwaliteiten en het voedingspatroon wat nodig is in verschillende sporten.

 

 

Romy Zengerink en Eddy Idrizovic Profect Performance


Romy Zengerink

 

Human Movement Sciences:

High Performance & Nutrition

IOC Diploma in Sports Nutrition

 

 

 

 

 

 

Hi! Even een stukje over mezelf.

Op jonge leeftijd ben ik al in aanraking gekomen met topsport, doordat ik altijd veel heb gehandbald. Doordat ik tijdens deze periode in de nationale jeugdselecties zat en de sport dus op internationaal niveau meemaakte, is de belangstelling voor sport alleen maar groter geworden.

Tijdens de Bachelor en Master Bewegingswetenschappen aan de VU heb ik me gespecialiseerd op het gebied van inspanningsfysiologie en metabolisme, waarbij ik voor mijn afstudeeronderzoek de energie-inname van het Nederlands Softbalteam heb geanalyseerd. Doordat ik vanwege een knieblessure helaas moest stoppen met handballen, is de drive nu nog groter om andere sporters te helpen om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Als fysieke trainer heb ik veel geleerd over deze kant van sport, maar ik ben me daarbij steeds meer gaan verdiepen in voeding. Op dit moment ben ik ook bezig met het Diploma in Sports Nutrition van het IOC. Binnen Profect Performance ben ik dan ook vooral verantwoordelijk voor het onderdeel voeding. 

Neem ook een kijkje op de Instagram pagina: profect.nutrition

 

Eddy Idrizovic

 

Human Movement Sciences:

Sport Science & Exercise Physiology

ASCA Level 2 Strength & Conditioning Coach

 

 

 

 

 

 

Even voorstellen: 

Door mijn liefde voor basketbal ben ik verslaafd geraakt aan de wereld van de sport, waardoor de studie Bewegingswetenschappen aan de VU een logische zet was. Ik ben me steeds meer gaan specialiseren op het gebied van inspanningsfysiologie en biomechanica. In mijn afstudeeronderzoek heb ik in opdracht van Team China Speed Skating meegewerkt aan het aanpassen van de Lamberts and Lambert submaximal cycle test.

Als sporter heb ik het landelijke niveau van basketbal gehaald in Nederland, maar vond zijn nieuwe passie in het toepassen van de wetenschap bij het begeleiden van anderen. Ik ben actief als fysieke trainer van Eredivisie handbalclubs VZV en Aalsmeer. In mijn werk probeer ik wetenschappelijke kennis en praktische ervaring met elkaar te combineren om de sporters zo effectief mogelijk vooruit te helpen.

Bij Profect Performance ben ik verantwoordelijk voor het opstellen van en de begeleiding bij de fysieke trainingsprogramma's van sporters. 

Kijk ook eens op de Instagram pagina: profectperformance