Voeding


Fysieke training en voeding gaan naar onze mening hand in hand. Voor het verbeteren van de prestaties is binnenkrijgen van de juiste voeding essentieel, en er valt bij veel sporters grote winst te halen in het optimaliseren van het voedingspatroon. Zelfs kleine aanpassingen in de voedingsinname kunnen er al voor zorgen dat het effect van trainingen vergroot wordt, of het nu gaat om topatleten, jonge talenten of recreatieve sporters die meer uit zichzelf willen halen.

 

Wij willen ervoor zorgen dat sporters zich bewust worden van het effect dat voeding kan hebben op hun gezondheid, energie en trainingsadaptaties. In onze visie speelt de voedingspiramide een belangrijke rol; de basisvoeding is het eerste uitgangspunt, hierna kan er gericht worden gekeken naar sportspecifieke voeding en pas als er hierop aanvulling nodig is wordt er aan supplementen gedacht.

 

We bieden wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies in de vorm van workshops en persoonlijke begeleiding, en in ons eBook is de belangrijkste informatie voeding en prestatie samengevat.


Gezonde sport voeding

Workshops

Of het nu gaat om de basis van (sport)voeding of meer diepgang over het optimaliseren van sportspecifieke voeding, tijdens onze workshops stemmen wij de inhoud precies af op de ambitie van de groep. Altijd wetenschappelijk onderbouwd en met veel praktische tips.

Individuele begeleiding

Wil je meer informatie over (sport)voeding, een advies over je huidige voedingspatroon of begeleiding voor een langere periode? Wij kijken samen naar de methode die het beste past bij jouw doelen. Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak!

eBook: Voeding & Prestatie

De belangrijkste informatie over de basis van inspanningsfysiologie en voeding gebundeld in een eBook. Voor de sporter of coach die meer te weten wil komen over de stofwisseling en welke voeding bijdraagt aan het verbeteren van de prestatie.