Online begeleiding


Online trainingsprogramma

 

✔   Keuze uit verschillende pakketten

 

   Online omgeving met video uitleg van alle oefeningen

 

   Prijs afhankelijk van pakket*

 

 

*Prijzen variëren tussen 30-60 euro per blok van 3-6 weken. Stuur voor info een bericht via de contactpagina.

 

 

 

Online trainingsprogramma met begeleiding

 

✔   Trainingsprogramma op maat

 

   Online omgeving met video uitleg van alle oefeningen

 

✔   Online feedback en mogelijkheid tot tussentijdse aanpassingen

  


 

 

Wil je graag eerst wat meer informatie? Lees hieronder verder of neem contact met ons op via de contactpagina

Onze visie

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, hangt het succes van een fysiek programma niet af van de specifieke oefeningen die worden voorgeschreven. Met kennis van de wetenschappelijke basis van training kan er vanuit het 'waarom' worden geredeneerd. Hierdoor ben je als trainer niet meer gebonden aan een bepaalde oefening, maar worden oefeningen stukken gereedschap in een grote gereedschapsdoos. Om het juiste gereedschap uit te kiezen houden goede programma's rekening met de benodigdheden van de sport, het niveau en de fysieke kenmerken van de sporter.

 

Voor goede begeleiding is een uitgebreide intake noodzakelijk, om zo inzicht te krijgen in het niveau en de doelen van de sporter. Op deze manier kunnen kunnen wij de opbouw van het programma en de progressies van de oefeningen bepalen.

 

Wij begeleiden zowel beginners als gevorderde sporters en onze begeleiding is gericht op het verbeteren van de sportprestatie en het verkleinen van de kans op blessures. Alles wat we doen, van opbouw van de programma's tot de manier van feedback geven, is gebaseerd op wetenschappelijke principes en onze ervaring in de praktijk.

 

Onze passie ligt volledig in het beter maken van anderen en we garanderen toewijding aan de sporters die zich bij ons aansluiten.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op via de contactpagina.