individuele begeleiding


Wij geloven er in dat je als sporter de meeste vooruitgang kan boeken met een persoonlijk programma dat is afgestemd op jouw doelen en mogelijkheden. Inmiddels hebben wij met meer dan 100 sporters gewerkt van verschillende leeftijden en niveaus, daarmee hebben wij ervaring opgebouwd in het aanleren, begeleiden en opbouwen van verschillende oefeningen.

 

Door middel van persoonlijke begeleiding zorgen wij ervoor dat jij zo effectief mogelijk de oefeningen aanleert en kunnen wij tijdens de training aanpassingen maken aan het programma. Bekijk hieronder de verschillende opties!

 


Tarieven

1 OP 1 BEGELEIDING

Inclusief persoonlijk programma

 

55,- per training

GROEPSBEGELEIDING

Inclusief persoonlijk programma

 

2-3 personen 90,- euro per training


  

Wil je graag eerst wat meer informatie? Lees hieronder verder of neem contact met ons op via de contactpagina

onze visie

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, hangt het succes van een fysiek programma niet af van de specifieke oefeningen die worden voorgeschreven. Met kennis van de wetenschappelijke basis van training kan er vanuit het 'waarom' worden geredeneerd. Hierdoor ben je als trainer niet meer gebonden aan een bepaalde oefening, maar worden oefeningen stukken gereedschap in een grote gereedschapsdoos. Om het juiste gereedschap uit te kiezen houden goede programma's rekening met de benodigdheden van de sport, het niveau en de fysieke kenmerken van de sporter.

 

Voor goede begeleiding is een uitgebreide intake noodzakelijk, om zo inzicht te krijgen in het niveau en de doelen van de sporter. Op deze manier kunnen kunnen wij de opbouw van het programma en de progressies van de oefeningen bepalen. Wij raden altijd een doorlopend programma aan dat elke maand wordt uitgebouwd. Op deze manier blijft de sporter uitgedaagd worden en zullen in de beste resultaten worden bereikt, maar andere opties zijn ook mogelijk.

 

Wij begeleiden zowel beginners als gevorderde sporters en onze begeleiding is gericht op het verbeteren van de sportprestatie en het verkleinen van de kans op blessures. Alles wat we doen, van opbouw van de programma's tot de manier van feedback geven, is gebaseerd op wetenschappelijke principes en onze ervaring in de praktijk.

 

Onze passie ligt volledig in het beter maken van anderen en we garanderen toewijding aan de sporters die zich bij ons aansluiten.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op via de contactpagina!