Ons aanbod

Individuele programma's

Wat heb jij nodig om beter te worden in je sport? Dit is de vraag die we beantwoorden om aan de hand daarvan een individueel trainingsprogramma op te stellen. 


Boeken & Handouts

Er is tegenwoordig zo veel informatie over sport en voeding op internet te vinden, dat het moeilijk is om de zin van onzin te onderscheiden. In onze digitale boeken behandelen we verschillende onderwerpen binnen de sport, waarbij we de recente wetenschappelijke kennis op een toegankelijke manier uit leggen.


Trainingsplannen voor teams

Sport specifieke fysieke training is een essentieel onderdeel van het programma om teamprestaties te verbeteren en blessures te voorkomen. Wij maken fysieke trainingsplannen voor langere termijn op maat, zowel voor professionele ploegen als jeugdteams. Lees verder voor de verschillende mogelijkheden.


Voeding

De juiste voeding is essentieel voor het behalen van betere prestaties. Wil je meer uit trainingen halen en leren welke rol voeding hierin kan spelen? Neem een kijkje naar de mogelijkheden die wij bieden in de vorm van workshops en individuele begeleiding.


Clinics & Workshops

Beschikken over de juiste theoretische kennis is belangrijk, maar het wordt pas waardevol als je het ook kan toepassen. Door middel van clinics en workshops voor sporters en trainers willen wij er voor zorgen dat de wetenschap zo goed mogelijk gebruikt kan worden in de sportpraktijk.